Lokaliseren van voertuig op Smartphone

GSW Volgsystemen

GSW Auto Volg- en Beveiligingssystemen
Beveilig uw auto, bedrijfsbus, aanhanger, caravan of camper met een  GSW Volgsysteem.
Altijd overzicht dankzij slimme techniek. Na installatie en montage van een van onze volgsystemen, verliest u uw voertuig niet meer uit het oog. Zelfs niet bij diefstal.
 

Op het GSW online platform of op de GSW (Web)App ziet u via uw smartphone direct waar uw voertuig zich bevindt. 24/7 wordt informatie verzameld en geeft u inzicht in bezochte locaties, gebeurtenissen en incidenten en zijn tot jaren terug nog op te vragen.

We bieden een sluitende rittenregistratie (fiscusproof), maar geven ook exacte informatie over snelheids-overschrijdingen, afwijkend rijgedrag, maar ook brandstofverbruik en stimuleren hiermee kostenefficiënt rijden. Hiermee kunnen kosten verlaagd tot wel 15% en vermindert slijtage.
 

Kilometerregistratie

Het bijhouden van een sluitende rittenregistratie van uw zakelijke auto kan een tijdrovende klus zijn.
Voor iedereen die niet de privé bijtelling wil betalen, verlangt de Belastingdienst een goedgekeurde kilometeradministratie. Met de GSW Volgsystemen 'Connect Route' of 'Connect Secure' met optie rittenregistratie worden alle ritten automatisch bijgehouden in uw voertuig. Geheel volgens de AVG.
De rapporten zijn eenvoudig te downloaden en op te slaan in uw administratie of kunt u versturen naar en (laten) indienen bij de Belastingdienst. Alle ritten en gereden kilometers worden 7 jaar opgeslagen en bewaard. 
 

Beveiliging Voertuig

Bij diefstal van een voertuig ís het vaak het moment en de snelheid van de diefstal waar op gelet moet worden.
Een voertuig is in veel gevallen snel geopend en gestart en kan zich dan direct en met hogere snelheid verplaatsen. Bij het beveiligen van een voertuig tegen diefstal is het dus van het grootste belang dat de detectie van de diefstal zo snel mogelijk plaatsvindt. Om deze reden wordt in veel gevallen een alarmsysteem gekoppeld aan het voertuigvolgsysteem. Zodra het alarm een vermoeden van diefstal detecteert zal er via het volgsysteem een melding worden gemaakt naar de eigenaar en/of aangesloten alarmcentrale.

Ook in het geval van beveiliging van uw auto of bedrijfsbus adviseert Speerstra Wolvega het gebruik van een 'multitrackerset'. (= GSW Auto Volgsysteem + Gecertificeerd Alarmsysteem).  
 

Vraag naar een passend volg- en beveiligingssysteem voor uw (bedrijfs)auto en laat u adviseren over de beste oplossing. Bel ons voor een demo-afspraak: tel. 0561-613444 of mail naar werkplaats@speerstrawolvega.nl

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen